Etikettarkiv: Viskafors

Dec 25

Lekplatshäng för stora o små

Efter frukost idag åkte vi iväg o busade på en lekplats.  Så vi rastade av både stora o små.. Tiden går alltid så fort när vi är samlade hela högen.   Vi kom hem nu på kvällen med många goda minnen o nytankade på energi o kärlek.  Tack alla inblandade för en mysig julafton och juldag. …

Fortsätt läsa »

Dec 24

Julafton 2016

Imorse satte vi oss i bilen o for hem till mamma o pappa.  För att fira jul i Viskafors. Dagen har vart full med mat, skratt och kärlek. jag älskar min familj så mycket. Tack alla inblandade för en bra dag. 

Dec 25

En utflykt med minnen

Idag på förmiddagen tog vi oss från Viskafors till Svaneholm.  En liten utflykt med många minnen.  Jag o syrran men även mamma har gått i låg o mellanstadiet i Svaneholmsskolan. Barnen o vi vuxna busade på lekplatsen o sen tog vi oss en  promenad på skolgården Flyttade från Svaneholm 1997 (då gick jag i gymnasiet) …

Fortsätt läsa »

Dec 23

Dan före dan

Jonte gav sina föräldrar sovmorgon imorse.  Tack underbara barn. Vi tog en lugn morgon hemma o sen packade vi iväg oss för lite julfirande.  Första stoppet blev Gekås för lite shopping. Sen vidare till mot, far och Hebbe. Där det blev bus, mys och bingolotto uppesittarkväll. 

Dec 28

Hemma i Helsingborg

Kom hem för en liten stund sen. Kan säga såhär! Det har inte SNÖAT i Helsingborg. Vi blev så ledsna, vill ju busa mer i snön.  Tack för allt  mamma o pappa. Jonte saknar  mormor, morfar och Hebbe.  Älskar er.

Tidigare inlägg «