Etikettarkiv: sjukstuga

Mar 10

Sjukstuga 

Jag har vart hemma med Jonte torsdag och idag, våran kille har feber och en hosta som man inte leker med.  Just nu ligger han i soffan o sover o använder mig som kudde, han vill ha närhet, vilket är mysigt för mig. Nä nu får sjukdomarna hoppa nån annanstans. 

Maj 12

Vattkoppor

Vi kör en sväng med vattkoppor här hemma, så vi lever rätt mycket på balkongen.  Vi gör det bästa av situationen. Myser, smörjer o duschar lite svalt. 

Feb 26

Oj vad tiden gått fort.

Här har det vart sjukstuga. Eller vart? ÄR! Jonte skulle egentligen in till sjukhuset idag för en operation men Jonte hostade jättemycket i natt så jag ringde avdelningen vid 7 o rådfrågade.  Så operationen är framflyttad igen. Sjukdomarna går runt just nu.

Jul 18

Semestertider och sjukdom

Vi har vart hemma den senaste veckan,  på grund av sjukdom, David har inte mått bra o haft ont i öronen, öroninflammation. Han va hos  läkaren förra söndagen o äter pencelin och medecin.  Så det har blivit lite sandlådehäng o annat smått o gott denna veckan.

Nov 28

Sjukstuga

Jag o Jonte har vart hemma hela veckan,  han hade feber i söndags o är så förkyld så jag ringde jobb/förskolan på måndag morgon.  Jonte sov o vi tog det lugnt.  Natten mellan måndag – tisdag så hostade Jonte så mycket att vi tog beslutet att gå till öppna mottagningen på vårdcentralen.  Läkaren tittade och …

Fortsätt läsa »

Tidigare inlägg «