Etikettarkiv: sjukdom

Dec 15

Vabbelivab

Här hemma har vi levt i en vab bubbla i snart en vecka med en ond mage, förkylning och lite feber. Men vi har myst, sovit o kurerat oss. Såklart att man har haft energi o leka lite oxå.

Nov 27

Ett litet pepparkaksbak

Nu får det vara nog.. Med sjukdomar och magsjuka, här huset. Vart sjukstuga i nästan 2 veckor. I eftermiddags så hittade jag energi till lite pepparkaksbak. Vi fick ihop en plåt innan Jonte tröttnade o åt mer deg än det bakades med. 

Sep 28

Då vabbar vi lite till

Blev ett besök på vårdcentralen idag, Jonte är fortfarande inte frisk. Kåvepeninen hade inte gjort sin verkan så Jonte har fortfarande jätteont i öronen så öroninflammationen är kvar, så ni kör vi en ny kur med antibiotika av annat märke. Tar hellre 10 öroninflammationer själv än att Jonte ska lida. Han har sovit jättedåligt dom …

Fortsätt läsa »

Sep 26

Mammas kille

En kille som är nöjd när mamma är i närheten. 

Sep 26

Röra på sig

Efter en vecka med vab o mycket stillasittande så lämnade jag killarna som vilade  (Jonte är fortfarande inte 100%) o gav mig ut på en runda med power walk/jogging. Blev en skön runda i härligt väder och pigga ben.  Resten av kvällen kommer spenderas med mina killar och hålla koll Jontes öron och feber. 

Tidigare inlägg «