Tag: promenad

Okt 23

Mor o son tid

Idag har David och Jonte vart lediga o jag har jobbat, blev hämtad från tåget. Vi åkte o handla lite till tacos o sen åkte vi hem för att dricka lite kaffe och fika lite. Jag o Jonte tog på oss o gick ut i det underbara höstvädret för att busa av oss lite. Lite …

Continue reading

Okt 10

Besök av tjejerna H.

Idag så har vi haft besök av min mamma, syster och hennes två tjejer och såklart Hebbe. En mysig dag med massa bus. Jonte fick busa av sig med kusinerna, så kärt att se dom tillsammans och gosa lite med sin moster och mormor. Tack för att ni kom och hälsade på.

Maj 17

En söndag som denna

Vi var ute och körde i förmiddags o skulle ut på lite äventyr när vi fick ett sms med ett rop på hjälp, så vi fick snällt ändra våra planer o hämta Lhadi. Åkte hemåt o när det var dags för Jontes vila så la sig Jonte o David för att vila. Jag och Lhadi …

Continue reading

Apr 19

Promenad med Jonte och Lhadi

Idag har vi haft besök av Jontes farmor och Lhadi.  Blev en promenad efter fikan. Skönt väder ute o så vackra färger ute på träden. 

Apr 17

En promenad med Jonte

Bilen behövde en tvätt,  så under tiden så David tvättade bilen sä tog jag och Jonte en promenad.  Passade på att fotografera lite.