Tag: mysigt

Gungstolen 

Vi har möblerat om lite hemma o gungstolen har hamnat i vardagsrummet istället för inne hos Jonte. En ny favorit plats för både Jonte o mig. 

Kusinerna

Det är så roligt att umgås med sina kusiner tycker Jonte.  Jonte ville ju leka o kramas.  Han ville så gärna väcka Elsa när hon vilade.  Så mysigt. 

Kusinerna

Dom ses inte så ofta,  men dom är så kära Jonte o hans kusiner Elin och Elsa.      Vi var i Lerum när Elsa döptes,  bara över dagen. Elsa döptes i Lerums kyrka,  en riktigt mysig kyrka. Dagen gick alldeles för fort.

Uppdatering

Här kommer lite bilder från sistone, här rullar det på.  David jobbar två veckor till,  sen ska han vara hemma 5 veckor.  Idag var vi och handlade lite lördagsmys. Lhadi har varit iväg på äventyr hos Sannah i Bromölla,  kom hem till Helsingborg igår. Vi myser så mycket som möjligt.

Vi är ute på äventyr

Idag har jag och Jonathan vart på äventyr.  Åkte buss till farmor, tog en promenad med farmor och Lhadi o sen gick vi hem o fikade.  Promenad i Vikingsbergsparken i Helsingborg. Myser i soffan hos farmor. Lhadi ville upp i soffan. David kom o hämtade upp oss efter att han hade slutat jobba, så vi …

Continue reading