Tag: ledighet

Julafton 2015

Ja då är det julaftons kväll o det har lugnat ner sig i huset.  Vi har haft en lugn dag hemma hos mor och far. Mat har vi ätit o ätit lite till, tomten har vart här, vi har umgåtts med familje, dansat runt granen och vi har spelat julmusik.  Men julkänslan är inte riktigt …

Continue reading

Hemgång

Jo då va det söndag idag och vi har kommit hem igen efter en trevlig helg hos familjen.  Vi hann med nån timmes umgänge innan det va dags för en bilfärd. Idag badade inte vi men va på stranden o lekte en sväng.  Men vi har en kille som gärna hade hoppat i idag me, …

Continue reading

Midsommar i stugan

Vi har umgåtts med familjen under midsommar helgen.  Vi har bastat, busat, umgåtts, skrattat,  ätit o badat i sjön.  Umgås medmina nära o kära.  Älskar alla i min underbara familj. 

Stugmys innan bilfärd

Vi fick några timmar i stugan innan hemfärd. Fick träffa kusinerna en sväng idag oxå. Nu sitter vi i bilen på väg till nya äventyr. Tack för en trevlig helg.

Mysigt att träffa kusinerna

Idag har Jonte fått busa med sina kusiner Elin och Elsa.  En mysig dag ute i stugan med hela familjen. Inte många lugna stunder men så mycket kärlek.