Tag: höst

Tiden går

Tänk att man kan få två timmar att gå så fort genom att ha sandlådehäng här på gården bara jag o Jonte.  Sandlådan, rutschkanan och en promenad o tillbaka till sandlådan. Igår var en sån eftermiddag här på gården.

bilder från dagens promenad hem

Höstens färger är så vackra. Blev en promenad hem från förskolan idag jag o Jonte tittade på bilar, bussar och hundar.  Vart tar tiden vägen? Här rullar vardagen på efter sjukskrivningen, har börjat jobba igen. David kom hem från Stockholm i tisdags kväll. Ja det rullar på.

En fin höstdag

Jag o Jonte gick ut på bus och lämnade pappa David hemma med hushållssysslorna. Går så mycket fortare att dammsuga när Jonte inte är hemma.  Underbart väder ute så vi njöt o busade.

En lugn lördag

Efter en orolig natt så tog vi en lugn förmiddag.  Kom ut på en promenad,  där vi gungade o åkte rutchkana. Njuter av att vara hemma hela familjen en lugn lördag som denna. Avslutar med lite bilder från sistone.

En vanlig dag

Idag har vi haft en bra dag,  haft en mysig förmiddag o vart ute efter lunch på en promenad,  då stannade vi på två gungstopp. Började promenaden med att gunga o avslutade på en annan lekplats där vi även åkte rutchkana. Underbart höst väder,  ville inte riktigt gå in